Sporttalent 2017 Van Daalen: ‘Ik wil naar de Olympische Spelen van 2020’

Atlete Alida van Daalen ging er bij de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond vandoor met de titel ‘Sporttalent 2017’. Dit omdat zij een gouden en een zilveren medaille pakte bij het kogelstoten en discuswerpen op de jeugd Olympische Spelen. “Ik ben echt superblij”, zegt de 15-jarige atlete vol enthousiasme tegenover RTV Rijnmond. Zeker van haar zaak was Van Daalen van te voren niet. “Ik ben natuurlijk de jongste van de drie genomineerden. Maar het was wel even een shock, dus ik heb wel een dansje gedaan in de woonkamer.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>