Hardlopers rennen in 7 uur van Rotterdam naar Utrecht

Lars Lageweg is voor de tweede keer van Rotterdam naar Utrecht gerend. Zaterdag deed hij er, samen met twee anderen, 7 uur, 4 minuten en 39 seconden over. Na 68 kilometer finishte hij op het Centraal Station. ,,Het was goed te doen. Bij 53 kilometer had ik het even lastig, maar gelukkig hadden we een masseur bij ons. Het was erg prettig om de kuiten los te krijgen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Was zaterdag niet echt warm. Volgens mij iets van 4-9 graden. De mannen hebben gemiddeld 9,6 km/u gelopen (6.15 min/km), gewoon een lekker ultraduurloop tempo. Nu zie ik op de foto dat een van die lopers een korte broek aan heeft. Is dat dan wel verstandig met zo’n laag tempo? Verliest je lichaam dan niet te veel energie aan het opwarmen van je benen terwijl je de energie beter voor je beweging kunt gebruiken?