Soufiane Bouchikhi is de Europese atleet van de maand november

Verrassend nieuws uit de atletiekwereld: Soufiane Bouchikhi is in een online stemming uitgeroepen tot Europese atleet van november. De 27-jarige veldloper is nog maar de 6e Belg die dat meemaakt. Hij heeft zijn uitverkiezing te danken aan zijn zeges in de CrossCup in Mol en Roeselare. De Europese atletiekbond European Athletics maakte het nieuws in een tweet bekend. Bouchikhi bleef in de stemming 4 atleten voor, onder wie de Spanjaard Adel Mechaal (3x gemedailleerd op een EK, red) als bekendste. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>