Mitchell Franken verrast koplopers in Surpriseloop

In ‘zijn achtertuin’ natuurgebied De Melanen in Halsteren schreef Mitchell Franken de Surpriseloop van AC Olympia op zijn naam. De snelle atleet van AV Spado gebruikte een specifieke manier om de 10 kilometer afstand af te leggen: twee minuten hersteltempo, één minuut redelijk snel en één minuut flink aanzetten. Franken:,,Eigenlijk wilde ik hier meedoen aan de 5 kilometer. Op advies van mijn trainer, Alex van Tilburg, werd het echter de langste afstand. Hij kwam op het idee om deze leuke loop met wedstrijdelement aan te grijpen als goede training. Dit met het oog op de Spado-cross komende zondag.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>