Ier loopt snelste mijl ooit op Antarctica

Vier minuten en zeventien seconden, zo veel tijd deed de 26-jarige Paul Robinson over het lopen van een mijl. Normaliter gaat de Ier gemakkelijk onder de vier minuten, maar afgelopen zaterdag waren de locatie en weersomstandigheden nu eenmaal een tikkeltje anders. Hij rondde de afstand namelijk af op Antarctica, en dat leverde hem na de finish meteen een plaats in de geschiedenisboeken op. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    • Ja klopt. Het gaat ook om een record op Ant-ar-ti-ca. Daar worden relatief weinig wedstrijden gehouden, schat ik in, mede gezien het ontbreken van een baan…..Waterbak bij steeple is nog een dingetje…. maar mogelijk is dit record aanleiding voor veel atleten een recordpoging te doen.