Bouchikhi stoomt naar overwinning in Roeselare

Soufiane Bouchikhi heeft de CrossCup-manche in Roeselare gewonnen. Bij de vrouwen was de overwinning voor de Russin Jekaterina Sokolenko. Soufiane Bouchikhi ging er net als in Mol als een speer vandoor, Isaac Kimeli en Simon Debognies volgend in zijn spoor. Maar de twee konden het tempo van Bouchikhi niet volgen. Die stoomde onbedreigd naar de overwinning en lijkt klaar voor het EK, op 10 december in Slovakije. Achter Bouchikhi werd belofte Michaël Somers knap tweede, Lander Tijtgat mocht als derde mee op het podium. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>