Wat doet hardlopen met lichaam en geest? De filosoof rent een rondje mee

Er gebeurt tijdens het rennen zo veel, dat we een nieuwe taal nodig hebben om te beschrijven wat hardlopen doet met lichaam en geest. De trainers van Stichting Runningtherapie krijgen binnenkort een filosoof over de vloer. En niet alleen zij, maar ook de Nederlandse Obesitas Kliniek en een select gezelschap van haptonomen en osteopaten. Jenny Slatman is die filosoof. De Tilburgse hoogleraar wil onderzoeken hoe in die verschillende hoeken van de zorg lichamelijkheid wordt beleefd, gevoeld en vooral besproken. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>