Farah versus Hawkins in Londen halve marathon

Op 4 maart volgend jaar wordt voor de eerste keer een nieuwe halve marathon in Londen georganiseerd. De wedstrijd krijgt al direct een mooi affiche met de komst van Olympisch- en wereldkampioen Mo Farah en Callum Hawkins. Beide atleten vinden het een mooi duel. Zij zijn de snelste Britten op de allertijdenlijst. De start van de halve marathon is bij de Tower Bridge en de finish is bij Cutty Sark (Greenwich).

Hawkins heeft in korte tijd een grote naam opgebouwd als Britse langeafstandsloper met uitstekende tijden en klasseringen. Hij is vierde op de WK-marathon geworden, ook in Londen. Zijn beste tijd op de halve marathon is exact 60.00 min. Hij richt zich vooral op de Commonwealth Games. Voor Farah is het een mooie testwedstrijd, want hij loopt in april de hele marathon in Londen. Zijn beste tijd op de 21,1 km. Is 59.22 min. (2015).

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>