Jos Hermens over Joshua Cheptegei, FBK Games en het Europese marathonlopen


foto: Bas Beentjes

Jos Hermens was gisteren aanwezig bij de Zevenheuvelenloop en zag Joshua Cheptegei nipt het wereldrecord missen. Waar anderen nog baalden van die paar seconden, sprak Hermens meteen lovende woorden uit over deze jonge atleet. ‘Ik had dit nog niet verwacht onder deze omstandigheden. Van deze atleet gaan we nog heel veel horen komende jaren.’ Na afloop van de race spraken we met hem niet alleen over de wedstrijd, maar ook over de FBK Games en het Europese marathonlopen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>