Testlopers gezocht voor 361°: wat is jouw bijzondere doel in 2018?


foto: Wouter Roosenboom

361° is een nieuw gezicht in de Nederlandse ‘running scene’. Het van oorsprong Chinese merk heeft echter al decennialang ervaring met het maken van schoenen. Samen met een internationaal team van experts wordt die kennis sinds 2013 ingezet om een lijn van hoogwaardige hardloopschoenen te introduceren.

Het merk gelooft in zijn product. Het wil hardlopers daarom zelf de schoenen laten ervaren, het wil jou ondersteunen om beter te presteren dan jezelf verwacht. Daarom zoekt 361° lopers die de schoenen willen testen. En niet alleen dat. Het merk wil jou ondersteunen bij het realiseren van een bijzonder doel.


foto: Wouter Roosenboom

Ben jij iemand die zichzelf een bijzonder doel heeft gesteld en daar een steuntje bij in de rug kan gebruiken? Laat ons dan weten welk doel jij jezelf hebt gesteld en waarom je dat doel nastreeft. Misschien ben jij dan wel een van de 5 lopers die op 27 januari worden uitgenodigd in Rotterdam. Daar krijg je niet alleen de kans om de schoenen te testen, maar word je ook zelf uitvoerig getest en voorzien van adviezen op het gebied van training en voeding, die je kunnen helpen bij het realiseren bij jouw bijzondere doel. Let op: je moet die dag dus wel in de gelegenheid zijn om naar Rotterdam te komen.

meedoen kan tot en met 30 november 2017

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>