Zes atleten mogen hun koffer voor EK 2018 in Berlijn al pakken


foto: Johannis Langer

De Belgische atletiekbond heeft de selectiecriteria voor het EK in augustus volgend jaar bekendgemaakt. In sommige disciplines werken de minima met terugwerkende kracht. Daardoor hebben zes atleten hun ticket al op zak: Nafi Thiam, Hanne Maudens, Noor Vidts, Soufiane Bouchikhi, Bashir Abdi en Koen Naert. Lees verder op Sporza.be

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Nederland en België bezetten in augustus op het EK te Berlijn straks mogelijk een kwart van de startplaatsen in de zevenkamp!
    België komt aan de start met Nafissatou Thiam ( 7013 ) Hanne Maudens ( 6113 ) en Noor Vidts ( 6024 ) en Nederland, zoals het er naar uitziet met Anouk Vetter ( 6636 ),Nadine Visser ( 6467 )en Nadine Broersen ( 6539 ) Huizenhoog favoriete voor de Europese zevenkamp titel in Berlijn is Thiam, die mogelijk ook over een goede week verkozen zou kunnen worden tot atlete van het afgelopen jaar.
    -PR tussen haakjes