Atletiekbaanflop Eindhoven is flinke strop

De nieuwe baan van de Eindhovense Atletiekvereniging kan pas komend voorjaar in gebruik worden genomen. De club ziet leden afhaken. De Eindhovense Atletiekvereniging moet lijdzaam toezien dat leden de club de rug toekeren omdat de nieuwe atletiekbaan nog steeds niet klaar is. Volgens voorzitter Patrick Stassen is de uitloop al twee kwartalen groter dan de aanwas van nieuwe leden. ,,Het laatste kwartaal kregen we er 80 leden bij maar we hadden ook honderd opzeggingen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Bas van Dam

    Toch opvallend dat er voor een kleine kans op ooit een NK de baan uitgebreid moet worden. Lijkt me een beetje zonde van het gemeenschapsgeld. (Overigens vraag ik me af of er een A status bestaat voor banen.)

    • Patrick Stassen, voorzitter

      Wel erg kort door de bocht. Draai het maar om: mocht je ooit een NK willen, dan heb je een 8laans nodig. Bovendien de insteek is geweest: Meer ruimte om onze bijna 1500 leden een plekje te kunnen geven en het aangepast sporten alle mogelijkheden te bieden. Daarnaast was de baan na meer dan 20 jaar toe aan een renovatie.

  • Als ik het artikel lees dan krijg ik de indruk dat de aanleg van deze baan wordt getroffen door een combi van fout plannen, foute inspecties en fout uitvoeren. Anders gezegd er deugt weinig aan dit project. En inderdaad als je op asfalt wilt rennen dan zijn er 1000 km’s asfalt voor. Je gaat naar een atletiekbaan omdat je op tartanpiste wilt lopen. Arme leden die zijn de dupe:(