Michel Butter knap zesde in marathon van New York

Michel Butter is zondag zeer knap als zesde geëindigd in de beroemde marathon van New York. De Nederlander gaf minder dan twee minuten toe op winnaar Geoffrey Kamworor uit Kenia. Butter kwam in New York tot een tijd van 2 uur, 12 minuten en 39 seconden. Winnaar Kamworor, tweevoudig wereldkampioen op de halve marathon en de cross, klokte 2:10.53. Lees hier verder

Ook een topprestatie voor Koen Naert, die als achtste over de streep kwam. Naert noteerde een tijd van 2u13’21”.

Losse Veter magazine
Neem een abonnement op het Losse Veter magazine en kies uit ‘Asfalt, zand & stenen’ van Abdelkader Benali of ‘Bewust hardlopen’. Voor slechts €29,95 lees je een jaar lang Losse Veter én krijg je één van deze boeken als welkomstcadeau.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>