voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Somber weekend

Vrijdag 3 november

Vandaag was een overwegend bewolkte, maar wel vrijwel droge dag. Het werd bij niet veel wind 13 graden. Komende avond en nacht zijn er opklaringen en wolkenvelden. In de loop van de nacht kan er lokaal een spatje regen vallen. Bij een zwakke zuidelijke wind koelt het af naar 8 graden.

Morgen is er veel bewolking en er kan hier en daar enige lichte regen vallen. De meeste kans op neerslag is in de loop van de middag en aan het begin van de avond. De zon zal er niet of nauwelijks aan te pas komen. De matige wind waait uit het zuiden en er wordt zachte lucht voor de tijd van het jaar aangevoerd. In de middag schommelt de maximum temperatuur rond de 14 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 8 graden. Er is veel bewolking en er kan nog enige lichte regen vallen.

Zondag vooral aanvankelijk nog kans op enige regen, maar in de middag lijkt het grotendeels droog te blijven. Met een matige wind uit het westen wordt minder zachte lucht aangevoerd. De maximum temperatuur komt uit op 10 graden. In de middag kan hier en daar de zon doorbreken.

In de nacht van zondag op maandag is het droog en koelt het af naar 5 graden.

Maandag en dinsdag rustig en droog en koude nachten. Lokaal kan het tot vorst aan de grond komen.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>