Erwin Adan trailt weer het beste in België

Voor de tweede keer op rij heeft Erwin Adan de 25 kilometer lange Raidlight Bear trail in het Belgische Voeren op zijn naam geschreven. Ondanks stramme spieren van de Kustmarathon en de skyrunning in Italië kon Adan na 20 kilomter zijn slag slaan. Daarmee zette hij Jorim Scheele, afkomstig uit ‘s-Gravenpolder op definitieve achterstand. Na 1 uur, 33 seconden en 2 seconden was de zege voor Adan met Scheele op een achterstand van 47 seconden. Komende week zondag neemt Adan deel aan de Trail by the Sea in Renesse. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>