Mireille Baart verpulvert pr en wint Nederlandse marathontitel in Amsterdam: ‘Totaal niet verwacht en ik ben er erg blij mee’

Mireille Baart heeft in Amsterdam de nationale marathontitel gewonnen op de marathon. Baart deed dat in een tijd van 2u44’21” waarmee ze maar liefst minuten van haar persoonlijke record afhaalde. ‘Ik ben hier heel blij mee. Eigenlijk stond ik voor het NK ingeschreven bij de vrouwen 35+ maar afgelopen week bleek dat ik de enige vrouw was in die categorie. Daardoor kwam deze categorie te vervallen en liep ik het NK mee bij de senioren. Ik hoopte een podiumplaats te halen maar had niet verwacht dat dit goud zou worden.’ We spraken Mireille na afloop.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>