Edwin de Vries debuteert in 2u19’36” in Amsterdam Marathon

Edwin de Vries wilde vooraf onder de 2.20 lopen in zijn eerste marathon, die in Amsterdam. De atleet uit Overveen slaagde daarin en kwam in 2.19,36 over de finish in het Olympische Stadion. Verder dan 37 kilometer had De Vries nog nooit gelopen. En nu moest hij dus 42 kilometer en 195 meter lopen. Hij was wel al twee keer eerder haas tijdens de Amsterdam Marathon, maar hazen moeten in het begin het tempo hoog houden en de wedstrijdlopers uit de wind houden, maar ze lopen de wedstrijd niet uit. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>