Urban Trail keert terug naar Eindhoven

Na de succesvolle eerste editie van de Eindhoven Urban Trail keert op zondag 10 december het populaire evenement terug met een vernieuwd parcours. Zoals bij elke Urban Trail lopen deelnemers langs, over en zelfs dóór culturele en historische gebouwen in de stad. De inschrijving is vandaag geopend.

De organisatie verzorgt een parcours met een aaneenschakeling van loopervaringen en zet zich ook dit jaar weer in om honderden lopers te verrassen. “We zijn op dit moment hard bezig om een nieuwe, stedelijke en avontuurlijke trail door de Eindhovense binnenstad uit te zetten. Zeker is dat er ook deze editie weer verrassende locaties tussen zitten die dit evenement een feest maken om aan mee te doen”, zegt Dariush Cyrroes, organisator van de Eindhoven Urban Trail. Stapsgewijs worden alle locaties op het parcours bekendgemaakt. Na afloop kunnen de deelnemers wederom genieten van een welverdiend ontbijt met een Urban Trail medaille.

Inschrijven
De inschrijving voor de tweede Eindhoven Urban Trail is vandaag geopend. Vorig jaar was het evenement met 1.750 deelnemers uitverkocht. Dit jaar geldt er een maximum van 2.500 deelnemers. Vanwege de grote interesse wordt dan ook aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven kan op www.eindhovenurbantrail.nl.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>