‘Je loopt de marathon ’s nachts nog vijf keer’

2 uur en 33 minuten. Met deze tijd kroonde Eindhovenaar Tim Kragten zichzelf zondag bij de marathon in Eindhoven tot de snelste Nederlander. Hij kwam als 28ste over de finish. Kragten oogt fris voor iemand die de dag ervoor een marathon heeft gelopen, maar voelt zich zo absoluut niet. “Ik ben best wel vermoeid. M’n lichaam is echt nog bezig met herstellen”, vertelt hij. “Je loopt zo’n marathon ’s nachts nog vijf keer dus de spierpijn is ook nog eens erger dan zondag.” Maar wie denkt dat de marathonloper het maandag rustig aan doet, heeft het fout. Hij moet gewoon werken. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>