Harm Sengers helpt onervaren broer naar finish: ‘Toch wel een kolere eind’

Harm Sengers was vorig jaar tijdens de Marathon Eindhoven in zijn eigen stad met ‘2’19” nog de snelste Nederlander die na 42 kilometer over de finish kwam. Dit jaar heeft hij een heel ander doel: zijn broer Teun tijdens zijn allereerste en misschien wel enige marathon ooit naar de eindstreep vergezellen. Teun: “Ik hoop onder de vier uur te finishen.”

“Voor mij is het een  soort tussenjaar”, vertelde Harm voor aanvang. “Vier maanden geleden ben ik vader geworden. Daarnaast heb ik een nieuwe baan binnen ASML en we zijn ook nog een nieuw huis aan het bouwen. Om dan ook nog twaalf keer in de week te gaan hardlopen, dat is wel heel veel van het goeie. Dus ga ik nu mijn broer begeleiden om zijn doel te halen: één keer in zijn leven een marathon lopen. Ik heb gezegd, als je het wil gaan doen, ga ik je nu helpen.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>