Edwin de Vries klaar voor eerste marathon: “Streeftijd is onder de 2:20”

Volgende week zondag staat de Marathon van Amsterdam op het programma. Voor Edwin de Vries uit Overveen bijzonder, want hij gaat daar zijn eerste marathon lopen. En het doel is duidelijk: onder de twee uur en twintig minuten.

Doelstelling
In de training heeft De Vries maximaal 37 kilometer gelopen. Zondag moet hij iets verder, maar zijn doel staat vast. “Ik ben alleen tevreden als ik onder de 2:20 loop. Als het meer is, dan heb ik mijn doel niet gehaald”, vertelt De Vries in NH Sport. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>