Chumo en Chebet winnen 4 Mijl

De 31e editie van de 4 Mijl van Groningen is zondag gewonnen door de Keniaan Victor Chumo. In de eindsprint op de Vismarkt bleef hij de favoriet Yomif Kejelcha uit Ethiopië nipt voor, in de tijd van 17 minuten en 31 seconden.
De kopgroep van acht lopers bleef vanaf de start in Haren tot in de Herestraat bij elkaar. Chumo en Kejelcha maakten zich daar los van de rest. De eindsprint van de 30-jarige Keniaan was Kejelcha, twee jaar geleden nog winnaar, te machtig. Als derde eindigde de Keniaan Noah Kipkemboi. Snelste Nederlander was Richard Douma uit Zaandam, met een tijd van 19 minuten precies. Lees hier verderhier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>