‘Gouden plak voor douane’, 2000 kilo aan medailles toch onderweg naar Eindhoven

“We zijn enorm blij’, zegt Edgar de Veer. De directeur van de Marathon Eindhoven had het eerlijk gezegd niet meer verwacht, maar de medailles voor de lopers komen nu toch op tijd naar Eindhoven. Met dank aan de douane in Rotterdam die voor een keertje afweek van de regels. Op het kantoor van De Veer stonden tot vrijdagavond laat alle seinen op rood. “We waren er voor bijna honderd procent van overtuigd dat het ons niet zou lukken. We hadden via onze netwerken alles geprobeerd om de medailles toch naar Eindhoven te krijgen. Zonder succes.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>