Schippers niet onder genomineerden IAAF verkiezing atlete van het jaar, Thiam wel

Dafne Schippers maakt geen kans atlete van het jaar te worden bij de internationale atletiekunie IAAF. De 25-jarige Utrechtse, die bij de WK atletiek in augustus haar wereldtitel op de 200 meter prolongeerde, behoort niet tot de tien genomineerden die de IAAF vandaag bekendmaakte. Daartussen zitten onder andere de Belgische wereldkampioene op de meerkamp Nafissatou Thiam en de wereldkampioenen Almaz Ayana en Caster Semenya. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Persoonlijk vind ik de nominatie van Nafissatou Thiam, boven onze eigen Dafne volkomen terecht. Wat een allround sportvrouw, die bovendien oog heeft voor haar studie om
    zich ook daarin verder te ontwikkelen en zich daarmee weet voor te bereiden op haar leven na haar atletiekcarrière. Mijn stem heeft ze in elk geval!