voor de Rijnmond regio

Leen’s loopweersverwachting: Zomers weekend

Vrijdag 22 september 2017 13:00 uur

Vandaag viel er eerst nog een enkele bui, maar in de loop van de dag brak ook de zon op de meeste plaatsen goed door. Het werd 18 graden maximaal. Komende avond en nacht is het rustig en helder weer. Er kan mist of nevel ontstaan. De minimum temperatuur daalt naar 8 graden.

Morgen wordt een vrij zonnige dag, uiteraard overal droog en er staat maar een zwakke wind uit het oosten tot zuidoosten. Dankzij de zon kan het in de middag 18 à 19 graden worden. In de nacht van zaterdag op zondag bij weinig wind opnieuw kans op nevel of mist. Het waait dan nauwelijks. De minimum temperatuur daalt naar 7 graden.

Zondag wordt een zonnige en droge herfstdag met een nazomerse temperatuur. Bij een zwakke wind uit het oosten wordt het op veel plaatsen 20 graden.

Begin volgende week houdt het aangename herfstweer aan. Het waait nauwelijks en in de middag rond de 19 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>