Playboymodel gaat tijdens hardlopen bijna knockout door eigen borsten

Jenna Bentley heeft haar hele modellencarrière opgebouwd rond haar omvangrijke borstpartij. Toch overweegt het Playboymodel nu een borstverkleining. De reden is van sportieve aard, zo liet het model aan de New York Post weten.

‘Ik ben begonnen met hardlopen en krachttraining om in vorm te blijven.’ Meestal doet ze dat met een stevige sportbeha. Maar tijdens een spontaan sprintje in bikini op het strand gaat Bentley bijna knockout nadat een van haar borsten haar in het gezicht raakt. ‘Ik had een flink snelheid toen ik over een golf wilde springen. Plots kreeg ik een flinke klap tegen mijn kin. Het voelde als een vuistslag. Ik verloor mijn evenwicht en viel,’ zo liet het model met cupmaat dubbel D weten.

Bentley overweegt nu een borstverkleining. Maar niet zonder dat ze eerst haar fans hierover zal raadplegen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>