Vetter wint zevenkamp in Talence, Sintnicolaas zesde

Anouk Vetter heeft de zevenkamp van Talence op haar naam geschreven. De meerkampster begon zondag als koploper aan de laatste drie onderdelen. De winnares van het brons bij de WK in Londen deze zomer won het verspringen en speerwerpen. De leidende positie kwam op de afsluitende 800 meter niet meer in gevaar. Met 6363 punten veroverde Vetter het goud. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Waar ik benieuwd naar ben is wat er uit de seizoen evaluatie komt van onze tienkampers Eelco Sintnicolaas en Pieter Braun. Was er in Gotzis nog dat ” heilige vuur” en voor Eelco zelfs nog een nieuw Nederlands record, de rest van het seizoen verliep echter uiterst moeizaam.
    Het is te hopen dat de begeleidingsstaf en de beide meerkampers in de opzet, planning en coaching voor het seizoen 2018
    de juiste “aanpassingen “kunnen vinden om tijdens het EK te Berlijn te laten zien waartoe ze echt in staat zijn.