Blote Voeten marathon: ‘Je maakt contact met de aarde’

Op blote voeten door Rotterdam hardlopen: dat gaat Sliedrechter Jeroen Hogenbirk op 30 september doen, tijdens de Blote Voeten Marathon die in de Maasstad gehouden wordt.

Het is niet de eerste keer dat Jeroen zijn schoenen uittrekt voor een rondje hardlopen, want hij deed al eerder mee aan het originele Rotterdamse evenement. Ongetwijfeld verklaart menigeen de Sliedrechter voor gek, maar Jeroen weet precies waarom hij ook dit jaar weer de uitdaging aangaat. “Het is redelijk uniek in ons land, een run op blote voeten. De meesten hebben al moeite met een marathon met schoenen aan, haha. Maar dit is de meest natuurlijke manier van voortbewegen in mijn beleving, dus ik vind het alleen maar fijn om zonder schoenen een marathon te lopen.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>