POWERbreathe: Krachttraining voor je longen [lezersactie]

Wil jij jouw loopprestaties naar een hoger niveau tillen of gewoon makkelijker ademhalen bij het lopen? Dat kan door heel gericht je ademhaling te trainen. Wanneer je bij het lopen te snel of oppervlakkig ademt worden je ademspieren sneller moe en vragen meer zuurstof. Dit betekent dat er minder zuurstof beschikbaar is voor de beenspieren waardoor je prestaties begrensd worden.

Kort en krachtig: De POWERbreathe wordt ook wel ‘dumbell for your lungs’ genoemd. Je traint door in te ademen tegen een instelbare weerstand. Trainen kost maar 6 minuten per dag, je krijgt meer lucht, haalt meer uit je trainingen en verbetert je sportieve prestaties. Korte training, krachtig resultaat. POWERbreathe wordt in de topsport gebruikt maar is juist ook ideaal voor sporters met een minder goede of problematische ademhaling. Ben je een recreatieve loper of heb je (inspannings)astma dan kan je er veel voordeel bij hebben.

lezersactie
bestel een POWERbreathe op www.Trainjelongen.nl en krijg 15% korting en een gratis trainingsadvies door code LVS17 in te vullen bij het afrekenen. Geldig van 15 t/m 30 september 2017. De POWERbreathe kost normaal € 59,95

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>