Nieuwe sport-headphones zijn speciaal ontworpen voor en door hardlopers

Jaybird introduceert met Jaybird RUN eerste volledig draadloze sport-headphones

Jaybird, pionier in premium draadloze sport-headphones, kondigt vandaag de Jaybird RUN True Wireless Sport Headphones aan. Deze volledig draadloze sport-headphones zijn ontworpen op basis van de inzichten van top runners over de hele wereld en biedt een bevrijdende ervaring aan hardlopers. Jaybird RUN is veilig, comfortabel, zweet-proof en waterbestendig en levert een gepersonaliseerde sound. Deze prestaties zijn verpakt in een mooi ontworpen, draadloze, lichtgewicht en compacte headphone die een batterijlevensduur heeft van twaalf uur met de meegeleverde lader.

“Jaybird RUN is geïnspireerd op onze atleten en getest en gebouwd met de loper in gedachten die luistert naar muziek of podcasts en zich zo vrij mogelijk wil voelen,” zegt Jeff Taylor, Jaybird-atleet en partnership manager. “Als hardlopers begrijpen we dat logge headphones in de weg kunnen zitten. De Jaybird RUN past perfect en laat je draadloos van je muziek genieten. We hebben de Jaybird RUN-ervaring zodanig geperfectioneerd dat je vergeet dat je ze draagt. We zijn verheugd om deze ervaring te delen met andere lopers.”

Perfecte pasvorm
Jaybird RUN is uitgerust met de nieuwste draadloze Bluetooth-technologie en biedt rijk geluid met skip-free connectiviteit in een stijlvol ontwerp. Jaybird RUN wordt geleverd met een selectie van verwisselbare ear fins en ear tips voor ieder type oren, zodat gebruikers voorzien zijn van de voor hun perfecte, comfortabele pasvorm. De dubbele, waterafstotende nano coating beschermt je headphones tegen zweet en waterschade. Een intuïtieve bedieningsknop zorgt ervoor dat je gemakkelijk telefoongesprekken kunt aannemen, muziek kunt afspelen en stoppen, nummers kunt overslaan en Siri of Google Assistant kunt activeren. Jaybird RUN kan zelfs gebruikt worden met één oor, zodat lopers zowel muziek kunnen luisteren als zich bewust kunnen blijven van hun omgeving.

Gepersonaliseerde sound
Met Jaybird RUN kun je je muziek op jouw manier gebruiken. Pas de geluidsweergave aan met de gratis Jaybird App voor een gepersonaliseerde muziekervaring. Mocht je de Jaybird RUN kwijt zijn, helpt de Jaybird App je om je headphones te vinden met de functie ‘Find My Buds’. Daarnaast stelt de app je in staat om je Spotify running playlists te delen met je community.

Verkrijgbaar in twee kleuren
De Jaybird RUN sport-headphones is verkrijgbaar in twee kleuren: Drift (wit met zilveren metalen accenten) en Jet (zwart met zilveren metalen accenten). Beiden leveren vier uur muziek op één enkele batterijlading, en een zakformaat charging case biedt nog eens acht uur, voor een totale batterijlevensduur van twaalf uur. Vijf minuten opladen geeft een speelduur van één uur, zodat je nooit zonder muziek hoeft te lopen.

Freedom 2 met SpeedFit, een evolutie in fit en comfort
Jaybird kondigt vandaag tevens een redesign aan van zijn bekroonde, ultra-kleine Freedom headphones, zodat deze nog meer comfort en een betere pasvorm biedt. Freedom 2 met SpeedFit beschikt over dezelfde goede en aanpasbare sound die je van Jaybird gewend bent, maar met een nog betere pasvorm dankzij zachtere, flexibeler, gecombineerde ear tips, ear fins en SpeedFit, een geïntegreerd beheersysteem voor het snoer. Als reactie op de vraag van onze atleten is het nu gemakkelijker dan ooit om te switchen van het dragen van de headphones ‘under-ear’ naar ‘over-ear’. Door het snoer aan de achterkant van je nek te dragen levert de Freedom 2 een veilige pasvorm met volledige vrijheid. De gecombineerde ear tips en ear fins maken het makkelijker om snel een gepersonaliseerde pasvorm te krijgen.

Met de kleinste pasvorm op de markt is Freedom 2 ook perfect voor mensen met kleinere oren of iedereen die op zoek is naar lichtgewicht, zweet- en waterbestendige headphones met tot acht uur speeltijd onderweg.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>