Ernstig verkeersongeval met Jamaicaanse sprinters in Kingston

Bij een eenzijdig verkeersongeluk met een auto in de Jamaicaanse hoofdstad Kingston is sprinter Jordan Scott (21) om het leven gekomen. Zijn passagier de 20-jarige Michael Campbell (20) is zwaar gewond geraakt. Campbell heeft op de wereldkampioenschappen in Londen in de serie van de 4 x 100-meter estafette gelopen. Het tweetal is in het centrum van de stad door onbekende oorzaak na een feestje met de auto tegen een electriciteitspaal geknald. Daarna is de wagen in brand gevlogen. Scott heeft onlangs 21.1 sec. op de 200 meter gelopen na een blessureperiode. Hij zou volgend jaar met de Jamaicaanse 4 x 400 meter-ploeg misschien naar de Gemenebestspelen gaan. Campbell heeft dit jaar 10.07 sec. op de 100 meter en 20.47 sec. op 200 meter gesprint. Het is nog niet bekend wat zijn verwondingen precies zijn, maar een been is ernstig beschadigd, volgens eerste berichten.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>