Losse Veter 19: Nadine Visser, Jeroen van Inkel, animal moves, presteren uit hartstocht, voetlanding…

Losse Veter magazine nummer 19 is verschenen. In dit nummer aandacht voor lopers die anders zijn, die hun eigen pad kiezen. Zo vertelt atlete Nadine Visser, die onlangs goud won op de Universiade, over de persoonlijke keuzes op weg naar succes. Jeroen van Inkel, de man die de Nederlandse radio opnieuw uitvond, is niet bang om te lopen na zijn hartaanval. Ondernemer Jan Struycken deed al aan trailrunning toen niemand dit woord nog kende in Nederland. Fysiotherapeut René van Engelen leert ons te bewegen als dieren. We besteden aandacht aan drie topatleten die worden getraind door hun partner.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>