Hoogste atletiekbaan van Londen geopend: hardlopen over het dak van een kantoorgebouw

Er wordt de laatste jaren steeds meer aandacht besteed aan beweging op de werkvloer. Medewerkers worden gestimuleerd om vaker de trap te nemen of op vrijdag met de fiets te komen. De projectontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de White Collar Factory ging een stap verder. Hij zocht naar een unieke verbindende factor bij de realisatie van zijn kantoorgebouw. Volgens hem is sporten niet alleen gezond, maar draagt het ook bij aan de sociale interactie. Hij liet daarom een atletiekbaan aanleggen op het dag van het gebouw. De 150 meter lange baan biedt een schitterend uitzicht over Londen. Rondom zijn glazen wanden geplaatst die ervoor zorgen dat je ook nog eens lekker beschut kunt lopen.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>