'Mijn werk is mijn hobby en mijn hobby is mijn werk'

Hoe gaat het met… Tonnie Dirks?

Als topsporters stonden ze in het middelpunt van de belangstelling, maar na hun carrière volgde de stilte. Brabants Dagblad zoekt ze op, die topsporters van toen: waar zijn ze gebleven en waar houden ze zich vandaag de dag mee bezig? Vandaag aflevering 13: Tonnie Dirks, vijftienvoudig Nederlands kampioen in diverse hardloopdisciplines.

Het leven van Tonnie Dirks draait om hardlopen, hardlopen en nog eens hardlopen. Nee, hobby’s heeft de Zeelander niet. Na ruim twintig jaar zwaaide Tonnie Dirks (56) vorig jaar af als coach van Prins Hendrik. De Zeelander, liefst vijftien keer Nederlands kampioen in diverse hardloopdisciplines, wilde het eindelijk eens wat rustiger aan gaan doen. lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>