Aftermovie PSV Foundation Fun Run 2017: De sportiefste verjaardag van Nederland [+ beeldverslag]


(Foto: Evert Buitendijk)

PSV vierde donderdag haar verjaardag met de eerste editie van de PSV Foundation Fun Run. ‘Het was super en ik kan het iedereen aanraden,’ aldus Rob van Gijzel. De oud-burgemeester van Eindhoven liep donderdagavond mee tijdens de eerste editie van de PSV Foundation Fun Run. ‘Op een mooie zomerse avond een rondje door de stad, terugkomen door het stadion met een kleine verrassing. Ik denk dat iedereen supertrots is dat ze het gelopen hebben en op het feit dat we samen ruim 20 duizend Euro hebben opgehaald voor goede doelen.’ Ook Bob van Oosterhout, eveneens bestuurslid van de Foundation, liep mee. De marketeer ‘Voetbal, rennen, lekker weer, Eindhoven in, veel mensen , gezelligheid: Mooier wordt het niet,’ aldus Van Oosterhout. ‘En al met al is het geweldig om deze link te leggen tussen hardlopen en voetbal. Lopen met een doel is goed, samen lopen is goed, samen sporten is goed en samen lopen voor een goed doel is goed.’

Bekijk hieronder de aftermovie.

Voor een beeldverslag met foto’s klik hier

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>