Oosterloo en De Boer winnen Sneek-Bolsward-Sneek

Willem de Boer is gistermiddag winnaar geworden van de 48ste klassieker Sneek-Bolsward-Sneek. Bij de dames kwam Jessica Oosterloo uit Appelscha als eerste over de meet op sportpark Schuttersveld waar het looppeloton ruim een uur eerder ook was vertrokken.

De uit Exmorra afkomstige Willem de Boer, lid van het organiserende Horror, was na 20 kilometer Sneek-Bolsward vice versa terug in 1.08,52. Hij kwam alleen aan op de atletiekbaan van Horror. Als tweede kwam Ben Stellingwerf uit Bedum binnen in 1.09,12. Leeuwarder Riekele Kobus completeerde het erepodium in 1.10,23.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>