Jacques Borlée over atletiek: “Ik zou elke betrapte atleet tien jaar schorsen”

Nog tot zondag vindt in Londen het WK atletiek plaats. Maar de vele dopinggevallen en corruptieschandalen werpen een schaduw op de sport. Jacques Borlée, gepokt en gemazeld in de atletiek, ziet echter de oplossing. “De atletiek moet veel meer ‘fun’ worden”, meent de coach van de Belgian Tornados. Lees verder op HLN.be

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Onderscheid hoeft niet gemaakt te worden. Elke atleet die niet door de test komt 10 jaar uitsluiten. Een recreatieve snuif coke is een zonde voor het leven. Leeft deze man in een fantasiewereld?

    • Idd, de gordel niet dragen of met 100 km door rood licht in de bebouwde kom, alles over een kam. Tja…
      Staffen zouden varieren van een waarschuwing tot levenslang.