Melissa Boekelman zorgt niet voor verrassing in WK-finale

Melissa Boekelman heeft in de WK-finale kogelstoten niet voor een grote verrassing kunnen zorgen. De Bredase atlete stootte een afstand van 17.73 meter tijdens de finale, daarmee eindigde ze als elfde. Na een ‘zenuwslopende’ halve finale stond Melissa Boekelman in de finale. Dinsdag kwam ze nog tot 17.88, verder dan in de finale. Lees verder op OmroepBrabant.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • Tom Wouters

  Prima prestatie van Melissa en een beloning voor stug volhouden. Elf (!) jaar geleden wereldkampioene junioren en nu eindelijk in een finale bij de WK. Melissa is zo’n typisch voorbeeld van een atlete die slachtoffer is van trainerswisselingen. “Die trainers gaan aan je techniek zitten en bij mij pakte dat niet goed uit”, zegt ze op nu.nl. Een probleem dat veel talenten hebben.

  • Volgens mij kiest een atleet zelf voor een trainer, het is geen gedwongen keuze.
   Even de cijfers: beste jaarprestatie- kwalificatie -finale:
   Boekelman 18.66-17.88- 17.73 Gong: 20.11-18.97-19.94. Kortom Boekelman stoot een meter minder dan ze dit jaar al deed en minder in de finale dan in de kwalificatie!? Hoezo: prima prestatie?