Atleten zien WK in water vallen door voedselvergiftiging in atletenhotel

Verschillende atleten zouden ziek geworden zijn in het officiële hotel van het WK in Londen. “De getroffen atleten en teams worden bijgestaan door onze medische staf”, laat de organisatie weten. Ook Isaac Makwala, een van de favorieten op de 400m, en Kevin Borlée zijn getroffen. Isaac Makwala, een van de grote favorieten in de finale van de 400 meter, kwam gisteren niet opdagen voor zijn reeks van de 200 meter. De reden was niet meteen duidelijk, maar de atleet uit Botswana gaf op zijn Facebook-pagina tekst en uitleg. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>