Anouk Vetter pakt WK-brons met nationaal record


foto © Getty Images for IAAF

Meerkampster Anouk Vetter is bij de wereldkampioenschappen atletiek in de voetsporen van Dafne Schippers getreden. De 24-jarige atlete veroverde in Londen met een nationaal record (6.636 punten) brons op de zevenkamp. Schippers veroverde dezelfde medaille vier jaar geleden in Moskou, toen ze de sprint nog combineerde met de meerkamp. Lees verder op NOS.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Wat een prachtige prestatie van Anouk, brons op de zevenkamp en dat op een WK! Een droom die uitkomt en waar keihard voor is gewerkt en dat het er dan ook uitkomt, moet een heerlijk gevoel zijn. Als je naar de resultaten op de diverse onderdelen kijkt lijkt er bovendien nog voldoende progressie mogelijk voor Anouk. Deze prestatie is ook een beloning voor Ronald Vetter, die na vele successen in het verleden, nu ook in samenwerking met zijn dochter een wereldprestatie neerzette,.Een diepe buiging voor de familie Vetter!

  • Bas van Dam

    En iets heel anders: ik denk dat de Atletiekunie er goed aan doet om Anouk meer te gebruiken als uithangbord voor de atletiek. Het alleen maar aandacht hebben voor 1 atleet is niet erg handig gebleken en zij heeft absoluut de juiste uitstraling. Ook niet atletiekmensen zullen door haar gemotiveerd worden.

    • Ik werd erg blij van Anouk! Bijzonder goed presteren, vrolijk, houden van atletiek, energiek en enthousiasme van een beginner. De meeste atleten deden het goed op camera, maar Anouk was fantastisch, wat een uithangbord!