Susan Krumins over duel met Sifan Hassan: ‘Ik denk dat we aan elkaar gewaagd zijn’’

Susan Krumins heeft hoge verwachtingen van de WK atletiek in Londen. De 31-jarige atlete kiest evenals op de Spelen van Rio voor de lastige dubbel 5000 en 10.000 meter. Top acht op beide afstanden is haar doel. Op de 5000 meter treft ze landgenote Sifan Hassan. ,,Ik denk dat we aan elkaar gewaagd zijn’’, blikt ze ambitieus vooruit naar de titelstrijd in Londen. Lees hier verder

Losse Veter magazine
Susan Krumins sierde eerder dit jaar de cover van Losse Veter magazine nr 17, het mei/juni nummer. Meer info is te vinden via deze link

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>