Nadine Visser pakt Europese titel in Bydgoszcz: ‘Ik voelde echt niet of ik had gewonnen’


(Foto: Orange Pictures)

Nadine Visser maakte de favorietenrol waar in de finale van de 100 meter horden. Ze was er zelf na de finish niet direct zeker van, maar Visser pakte de Europese titel.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • Nadine Visser, van harte gefeliciteerd met het behalen van deze bijzondere en ongelooflijke prestatie! Als favoriet aantreden in een finale en het waarmaken, dan ben je een grote! Chapeau…

  Ik ben een regelmatig bezoeker van losseveter. Altijd een degelijke weergave van de prestaties, toernooien en gebeurtenissen in de atletiekwereld. Het valt mij jammer genoeg keer op keer op dat ‘wij’ als Nederlandse atletiekliefhebbers vaker reageren op negatieve berichten, dan op positieve! Ik geef meteen toe dat ikzelf ook eerder geneigd ben om te reageren wanneer er iets verkeerd gaat, dan wanneer er iets goed gegaan is. Eigenlijk wel een gemiste kans! De prestatie van Nadine (maar ook zeker van Laura de Witte!!) sneeuwt momenteel geheel onder in het geweld van de Tour de France, Wimbeldon, Max Verstappen en het EK voetbal van de vrouwen… erg jammer…
  Maar wij – als atletiekliefhebbers – zijn de laatste tijd misschien best verwend geweest. Ik wil alleen maar zeggen dat we deze prestaties niet voor lief moeten nemen, maar op waarde moeten blijven schatten.

  • Peter Winkel

   Het is ook een kwestie van exposure en promotie. NK Atletiek in Utrecht…….Traag en naar mijn mening veel te langdurig en langdradig programma. Terwijl het de laatste jaren zo goed ging in Amsterdam. Maar nee, het moest weer anders… Zo jammer.

 • Ik ben het er wel mee eens dat atletiek er vaak wat karig vanaf komt (hoewel weer groot artikel over Lisanne de Witte in de Volkskrant), maar we gaan al die A-toernooien toch niet vergelijken met een onder 23 toernooi? Hoe mooi ook voor de atletiekliefhebber, ik snap dat daar breder weinig aandacht voor is.

 • En het was een mooi toernooi, ondanks dat ik het vooral moest doen met de uitslagenpagina.

  Jammer dat er geen meerkampers bij waren voor Nederland, toch het onderdeel waar we de meeste medailles op hebben gehaald in het verleden.