Het zomernummer van Losse Veter magazine: extra dik en boordevol inspiratie

Het is inmiddels traditie. Het zomernummer biedt 24 pagina’s extra, zodat je tijdens je vakantie verzekerd bent van voldoende inspiratie en motivatie. Een blad

In dit nummer onder andere een uitgebreid interview met oud-voetballer Daniël de Ridder, die in het hardlopen een nieuwe uitlaatklep heeft gevonden. Hoofdredacteur Klaas Boomsma die naar aanleiding van zijn boek Ren voor je leven het gesprek aangaat over hardlopen en verslaving. Een hardloopverhaal van niemand minder dan Jessica Durlacher. En Frank Heldoorn laat je zien hoe je ook tijdens de vakantie optimaal fit kunt blijven.

En verder een inspirerend interview met Anouschka Pruijsers die op krukken de strijd aangaat tegen chase car en kanker. Een interview met trailrunner Geordie Klein, die vorig jaar verrassend Nederlands kampioen werd. Een portret van de KLM die al jarenlang met enorme aantallen werknemers deelnemen aan de Dam tot Damloop, een kijkje achter de schermen bij de Bredase Singelloop.

En uiteraard weer veel aandacht voor voeding, training en verzorging. Klik hier voor meer informatie.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>