Anita Hinriksdottir plaatst zich voor finale en praat voor het eerst Nederlands

Anita Hinriksdottir, voormalig Europees juniorenkampioene op de 800 meter, plaatste zich vandaag eenvoudig voor de finale tijdens het EK onder 23 jaar. De IJslandse traint sinds enkele maanden in Nederland en na afloop deed ze voor het eerst een interview in het Nederlands.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  • Wat een uitstraling heeft deze Anita Hinriksdottir (dochter van Hinriks) het enthousiasme druipt er van af. Knap om haar zo Nederlands te horen spreken, we kunnen nog heel veel van haar verwachten in de toekomst en ze heeft mijn support al in elk geval!