Everzwijn valt jogster aan: “Voor ik het besefte, lag dat beest op mij”

Een ontspannend ochtendloopje in de bossen van het Limburgse Koersel-Kapel (Beringen) eindigde voor Veerle Vanhove (47) in een angstaanjagend avontuur. “Toen ik na het lopen op de parking kwam, stond daar een groot everzwijn”, vertelt ze. Het varken knorde, mijn Duitse scheper Mila gromde, maar ze gedroeg zich niet agressief tegenover het everzwijn. Ik ben stil blijven staan, maar toen het op mij afstormde, probeerde ik weg te lopen. Dat had weinig zin, na enkele meters werd ik met een flinke beuk tegen de grond gewerkt.” Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>