Dafne Schippers deelt mee in malaise Nederlandse atletiekploeg

De Nederlandse atletiekploeg heeft de eerste dag van het EK voor landenteams in het Franse Lille moeizaam doorstaan. Onder meer een wissel van de Utrechtse Dafne Schippers tijdens de estafette lag daaraan ten grondslag. De Nederlanders bezetten halverwege de titelstrijd in de Super League de elfde en laatste plaats. Degradatie ligt daarmee op de loer.

SCHIPPERS
Topsprintster Schippers kwam alleen uit op de 4×100 meter estafette. Ze eindigde met Jamile Samuel, Tessa van Schagen en Naomi Sedney als vijfde in 43,56. De wissel tussen Schippers en Van Schagen haperde flink en kostte veel tijd. Lees hier verder

Bekijk hier de video’s

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>