Melissa Boekelman wint Gouden Spike

De 46e editie van de Gouden Spike is gewonnen door kogelstootster Melissa Boekelman. Zij kwam in Leiden tot een beste stoot van 18,18 meter. Het was haar tweede Gouden Spike; in 2010 won ze eveneens de hoofdprijs, toen met één centimeter minder. Ook in de 21ste jaargang van het Nationaal Baancircuit voldeed  de topmeeting in Leiden van het Nationaal Baancircuit weer in de behoefte van veel Nederlandse en buitenlandse topatleten op weg naar belangrijke kampioenschappen. Zo werkte Nadine Visser een uitstekende generale af voor haar zevenkamp volgende week in Ratingen. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>