Man overleden deelneemster obstacle run staat zondag aan de start, met háár nummer

De dood van zijn vrouw Gitte is een schok. Maar om vanaf nu op de bank te gaan zitten, heeft geen zin. Mike Helgers herdenkt zijn echtgenote op een gepaste manier, vertelt hij aan dagblad De Limburger. Door aan de start van Strong Viking te verschijnen. Hij start zondag bij de obstale run Strong Viking in Nijmegen met háár startnummer 34. Op de plek waar zij had moeten staan. Mike Helgers (38), de echtgenoot van Gitte Leurs (29) die afgelopen weekend overleed tijdens VenloStormt, wil niet blijven zitten met zijn verdriet. Het past niet bij hem. Ook niet bij haar trouwens. Lees verder op AD.nl

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>