Deelneemster Venlo stormt overlijdt

Een deelneemster van een obstacle run in Venlo is overleden. De jonge vrouw nam gister deel aan ‘Venlo stormt’ en raakte ernstig gewond nadat ze van de waterglijbaan was geleden. De jonge vrouw kwam niet meer boven nadat ze van de glijbaan was gegleden. Zij kreeg een ander deelneemster boven op zich, kort nadat ze zelf in het water was geland. Volgens de NOS hebben toeschouwers de organisatie er op moeten wijzen dat een deelneemster niet boven was gekomen.

De duikers van de organisatie gingen daarna meteen zoeken, vonden haar en hebben haar gereanimeerd. Daarna is de deelneemster in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ze gister overleden, meldt De Limburger.

Venlo Stormt gaat vandaag in aangepaste vorm door. Zo zullen er geen prijsuitreikingen zijn en is de glijbaan uit het parcours gehaald.

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>