Schippers mikt in Rome op persoonlijk snelste jaartijd op 100 meter

Dafne Schippers heeft zichzelf ten doel gesteld om donderdag in Rome haar snelste tijd op de 100 meter dit seizoen neer te zetten. “Ik hoop sneller te zijn dan mijn beste tijd dit seizoen”, zei Schippers woensdag op een persconferentie voor de Diamond League-wedstrijd in de Italiaanse hoofdstad. In Californië liep de Utrechtse eerder dit jaar 10,95.

Het persoonlijk record van Schippers stamt van het WK 2015 in Peking, toen ze 10,81 klokte. Die tijd leverde haar een zilveren medaille op. Shelly-Ann Fraser-Pryce won destijds het goud. Lees hier verder

Beantwoord

Het is toegestaan de volgende HTML tags en attributes te gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>